22. mar. 2022
Af Marianne Singer

Det her kunne de unge ikke få nok af: Kronprinsesse Mary gjorde det igen og igen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Der var en enkelt ting, som de unge ikke kunne få nok af, da de mødte kronprinsesse Mary ved tirsdagens prisfest.

Kronprinsesse Mary blev modtaget som en Hollywoodstjerne af de unge skoleelever, da hun tirsdag eftermiddag som formand for Mary Fonden deltog i en stor prisfest mediehuset JP/Politikens Hus.

Igen og igen stillede hun op til selfier sammen med de mange glade unge, der kastede håndtegn med hende og bare havde det herligt i det kongelige selskab.

Se den fornøjelige video med kronprinsesse Mary omgivet af begejstrede unge i toppen af artiklen

Sejt tema

Det var sammen med chefredaktører fra de tre dagblade, Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, at kronprinsesse Mary kårede de unge vindere af "Mediekonkurrencen for skoler".

I år med overskriften "Mod forandrer verden".

Fængende toner

Under prisfesten optrådte Per Vers med fængende rap og Wafande sang sig ind i hjerterne på de unge og kronprinsessen.

Chefredaktørerne overrakte medaljer til elever fra vinderklasserne, der havde modtaget en præmie på 5000 kr. til klassekassen.

Mediekonkurrencen for skoler arrangeres hvert år af Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten, og i år sker den i samarbejde med Mary Fonden, Mellemfolkeligt Samvirke og Østifterne.

Med årets overskrift "Mod forandrer verden" har der været et ønske om at få eleverne til at reflektere over deres eget og andres mod. Og stille sig selv spørgsmålet: Hvad er mod egentlig?

Læs mere om: