5. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Ambulance fulgte med hele dagen: Prinsesse Marie kan føle sig tryg

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup
Der er styr på det hele på den ekstremt velorganiserede arbejdstur, som prinsesse Marie netop nu er på med Folkekirkens Nødhjælp. Sikkerheden er helt i top for prinsessen og resten af den danske delegation, der i dag blev fulgt af en ambulance ude i et landdistrikt.

Prinsesse Marie er i fuld gang med arbejdsprogrammet i Cambodia, som er nået halvvejs, og der er virkelig styr på det hele på den velorganiserede tur.

Prinsesse Marie i Kampong Chhang

Prinsesse Marie er protektor for Folkekirkens Nødhjælp, og sammen med flere medarbejdere fra det lokale kontor i hovedstaden Phnom Penh samt generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Qvist-Sørensen har prinsessen i dag aflagt besøg hos guvernøren for provinsen Kampong Chhnang.

Senere besøgte prinsesse Marie Folkekirkens Nødhjælps samarbejdspartner Farmer and Nature Net og landbrugskooperativet Kraing Leav Samki i provinsen Kampong Chhang.

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup

Farmer and Nature Net arbejder blandt andet for at øge landbrugskooperativernes indkomst gennem produktion af klimavenlige landbrugsprodukter.

Ambulance fulgte den danske delegation

Undervejs på de forskellige besøg i dag i provinsen et par timers kørsel fra hovedstaden ude i landdistrikterne var prinsesse Marie og den danske delegation hele tiden fulgt af en ambulance med personale, hvis der pludselig skulle opstå et problem i den fugtige hede.

Ambulance i Cambodja
Ambulance i Cambodja
Foto: Kaspar Wenstrup

Temperaturen nåede op på ca. 35 grader midt på dagen.

Hjælpen var dermed nær i tilfælde af helbredsmæssige problemer, og sikkerheden var helt i top for både prinsessen og for resten af den danske delegation samt BILLED-BLADETs udsendte og de øvrige fotografer og journalister, som følger prinsessen på arbejdsrejsen til Cambodja.

Læs mere om: