Lørdag, 16. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Bare det holder: Mary og Frederiks sommerfest ved slottet kan blive den bedste nogensinde

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: René Schütze
Lige nu ser alt helt perfekt ud før søndagens store sommerbegivenhed ved Gråsten Slot. Kronprinsfamilien kan se frem til at få besøg af det meste af Gråsten by klokken 12.00 i morgen.

Denne weekend byder på et par herlige sommerdage for alle, der bor i Gråsten i Sønderjylland.

Også kronprinsfamilien kan se frem til en lørdag og søndag af de meget festlige.

Mary og Frederik nyder byfesten

Der er fuld knald på ringriderfesten i Gråsten i disse dage, og i morgen kommer det store rytteroptog forbi Gråsten Slot, hvor kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sammen med deres børn ifølge planen tager imod.

Lige nu krydser alle fingre for, at vejret holder i det sønderjyske, hvor der er tørvejr både hele dagen i dag og også i morgen, hvis man da kan stole på vejreksperterne fra DMI og fra TV 2 og DR.

I morgen er det fine temperaturer, som præger dagen, og selv om der måske er en del skyer, så vil der først falde en smule dråber om aftenen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Måske titter solen frem

Og der er endda håb om en smule solskin klokken 12.00 ved Gråsten Slot, hvor den royale sommerfest med kronprinsfamilien og de mange lokale sammen kan blive den bedste nogensinde.

Det er jo første gang i to år, at der er Gråsten Ringridning i byen, og det er også første gang i et par år, at kronprinsparret og deres børn tager imod det store rytteroptog.

Dermed er alle, bestemt også de kongelige, sultne efter et brag af en god sommerbegivenhed i morgen.

Følg med lige her

BILLED-BLADET er naturligvis i Gråsten, og du kan følge med i hele begivenheden lige her på Danmarks Royale Website, hvor vi i øvrigt sender live fra klokken ca. 11.50.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden