16. apr. 2019
Af Trine Larsen

BILLED-BLADET sender direkte fra dronning Margrethes fødselsdag i Aarhus

Dronning Margrethe tirsdag den 16. april 2019 sin 79-års fødselsdag i Aarhus, og alle kan komme med, for BILLED-BLADET sender direkte TV fra begivenheden på Marselisborg Slot kl. 11.50.

Når dronning Margrethe tirsdag den 16. april præcis kl. 12.00 kommer ud på verandaen foran Marselisborg Slot i Aarhus, vil påskeferien og det gode vejr formentlig lokke mange til slotsparken for at hylde majestæten på hendes 79-års fødselsdag.

BILLED-BLADET sender live

Alle, der har lyst, er nemlig velkomne, og portene til slotsparken åbnes 11.20.

Men har man ikke mulighed for at hylde dronningen ved selv at dukke op på hendes 79-års fødselsdag, kan man følge med her på billedbladet.dk, for BILLED-BLADET sender dikekte fra begivenheden.

Vi går i luften ca. kl. 11.50 og er med hele vejen, når majestæten bliver hyldet med musik spillet af Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Den kongelige familie fejrer dronningen

Det er to år siden, dronningen sidst fejrede sin fødselsdag i Aarhus.

Dengang var der liv og glade dage på terassen, hvor fødselaren sammen med prins Henrik glædede sig over det store fremmøde sammen med parrets børn, svigerbørn og børnebørn.

Endnu er det ikke offentliggjort, hvem fra den kongelige familie, som fejrer fødselsdagen sammen med dronningen, så det bliver spændende at se i morgen, når fødselaren træder ud gennem fløjdørene til slottet.

Se med her, når BILLED-BLADETs hofreporter Trine Larsen er på plads foran Marselisborg Slot for at følge begivenheden og fejringen af dronningen.

Læs mere om: