BILLEDER: Prinsesse Marie som kærlig bonusmor

Prinsesse Marie, prins Felix og prins Nikolai.

Prinsesse Marie, prins Felix og prins Nikolai.

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prinsesse Marie har aldrig haft problemer med at håndtere den svære kunst med dine, mine og vores børn. Se bare på denne billedserie!

Da franske Marie Cavallier i 2007 sagde ja til danske prins Joachims frieri, vidste hun, at en af de afgørende opgaver hun stod overfor, var rollen som bonusmor til prins Nikolai og prins Felix. Netop kunsten at håndtere dine, mine og vores børn er en af de allerstørste udfordringer for moderne familier.

Læs også:
Prinsesse Marie fortæller om sit første møde med dronningen

Tiden har imidlertid vist, at prinsesse Marie har klaret den opgave med bravour. Prins Nikolai og prins Felix stortrives åbenlyst med prinsesse Maries nærværende væsen og fysiske omsorg, og det gør naturligvis tilværelsen betydeligt lettere for både de to friske prinser og for prins Joachim og prinsesse Marie.

Se også billederne:
Prinsesse Marie i 8 sommerkjoler

Uanset hvilken familie, der tackler opgaven med delebørn til alles bedste, er det altid en glæde og en inspiration at være vidne til. Så herunder er en serie af billeder fra BILLED-BLADETs fotografer, der dokumenterer prinsesse Maries succes som kærlig bonusmor.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden