Prinsesse Marie fortæller om sit første møde med dronningen

Dronning Margrethe med svigerdatter prinsesse Marie

Dronning Margrethe med svigerdatter prinsesse Marie

Prinsessen var nervøs, første gang hun skulle møde sin kommende svigermor dronning Margrethe.

Det er aldrig helt nemt at møde sine svigerforældre for første gang. Det kan være en skræmmende oplevelse, fordi der er så meget på spil, og fordi man kun får en chance for at gøre et godt indtryk. Og hvis din kærestes mor er dronningen af Danmark, ja, så er det helt okay at være ekstra nervøs.

Se også billederne:
Prinsesse Marie som kærlig bonusmor

I marts 2007 stod Prinsesse Marie i præcis den situation, da hun havde forelsket sig fuldstændigt i prins Joachim. Nu skulle den borgerlige Marie Cavallier møde sine svigerforældre, og hun var naturligvis nervøs. Dronning Margrethe og prins Henrik havde inviteret det nyforelskede par til frokost i deres “ydmyge” sommerbolig, Fredensborg Slot, og den 38-årige prinsesse Marie husker mødet, som var det i går.

- Jeg var nervøs. Meget, meget nervøs. Jeg forestiller mig, at alle er nervøse, første gang de møder en ny kærestes familie, og det gør ikke en mindre nervøs, når det er et regentpar. Man vil altid gerne give et godt første indtryk. Det betyder meget, at det første møde er hyggeligt, siger prinsesse Marie i et interview med modemagasinet Costume.

Se også billederne:
Prinsesse Marie i 8 sommerkjoler

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com


 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden