21. dec. 2015
Af Henrik Salling

Carina Axelsson mindes besøg i Danmark

Carina Axelsson
Carina Axelsson.
Foto: Birger Storm / BILLED-BLADET
Carina Axelsson, der er kæreste med prins Gustav og forfatter til snart fire bøger om den unge detektiv Axelle, ser tilbage på et besøg i Danmark.

For forfatteren Carina Axelsson er det også blevet tid til at kigge tilbage på året 2015.

Derfor har hun for nyligt lagt et billede op på både Instagram og på Facebook, hvor man kan se hende signere bøger. For Carina er der nemlig ikke noget bedre end at møde sine læsere og fans.

Signeringen foregår på Rygaards International School i Danmark - og det er altså et besøg, der vækker gode minder for forfatterinden, der nyder at tale med sine fans.

På skolen fik hun lejlighed til at tale med sine unge læsere og da skolen netop er international, var de engelsk-sprogede bøger ligeså populære som den udgave, der netop er udgivet på dansk.

LÆS MERE: Carina Axelsson: Jeg elsker den danske kongefamilie

Carina Axelsson har været på flere besøg i Danmark

Carina Axelsson har flere gange i år været på besøg i Danmark for at promoverer sine bøger og hver gang er hun blevet taget godt imod.

Også på slottet Egeskov, hvor hun under slottets julemarked fik lejlighed til at fortælle om sit forfatterskab om den unge detektiv Axelle, som opklarer mysterier i modeverdenen og til bogforum i Bella Center, hvor veninden Ellen Hillingsø interviewede hende om forfatterskabet og hovedpersonen Axelle.

Carina Axelsson arbejder i øjeblikket på den fjerde bog om den unge detektiv.

BILLED-BLADET har fået lov til at vise billedet, som Carina Axelsson har delt på sin Instagram-profil.

Et billede slået op af Carina Axelsson (@carinaaxelssonwriter) den

16. Dec 2015 kl. 11:27 PST

Læs mere om: