Onsdag, 22. juli 2020 - af Ulrik Ulriksen

Cayx pyntet op til 18-års fødselsdag: Felix fejret af sine søskende

Nikolai, Felix, Henrik og Athena
Nikolai, Felix, Henrik og Athena
Foto: Kongehuset
For prins Felix er dagen i dag helt fantastisk, og han kan nyde at blive fejret af sine tre søskende i skønne omgivelser.

Prins Felix bliver i dag, den 22. juli, fejret med manér i Frankrig i anledning af sin 18-års fødselsdag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fejringen finder sted i smukke omgivelser på Château de Cayx i Frankrig, hvor der er pyntet fint op til dansk fødselsdagsfest.

Prins Felix nyder dagen

På billederne kan man se, at der er pyntet op med dannebrogsflag indenfor, og også en fin garderfigur med flag pryder spisestuen på det franske sommerchâteau.

Felix nyder helt sikkert at have sine søskende prins Nikolai, 20 år, prins Henrik, 11 år, og prinsesse Athena på 8 år, omkring sig på den store dag.

Felix poserer med søskende

Kongehuset har netop udsendt nye fine billeder fra den dejlige dag i Frankrig, og her kan man se et billede inde fra spisestuen, hvor Felix poserer med storebror, lillebror og lillesøster.

Skøn billedserie

Den lille 18-års billedserie, som blandt andet kan nydes via kongehusets Instagram byder også på et soloportræt af fødselaren samt på et familieportræt ude under åben himmel i det gode vejr.

På det historiske familiebillede nyder Felix dagen omgivet af prins Joachim, prinsesse Marie, grevinde Alexandra samt Nikolai, Henrik og Athena.

BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden