Onsdag, 22. juli 2020 — af Trine Larsen

Prins Felix 18 år: Se de nye billeder

Prins Felix
Prins Felix
Foto: Steen Brogaard
Prins Felix, der i dag kan fejre sin 18 års fødselsdag er i dagens anledning blevet fotograferet. Som dronning Margrethes næstældste barnebarn har fødselaren været vant til offentlighedes søgelys siden har blev født 22.juli i 2002. Se her de nye flotte billeder af prins Felix

I anledning af at prins Felix i dag fylder 18 år, er der i dagens anledning blevet taget nye billeder af prinsen. Og selvom hans bror, prins Nikolai i sin egenskab af model, er noget mere vant til at stå foran fotograferne, så er prins Joachims næstældste søn heller ikke helt uvant med offenligheden og fotografers interesse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For siden han kom til verden 22.juli på Rigshospitalet og kun et par dage gammel blev præsenteret for offentligheden for første gang af sine stolte forældre, prins Joachim og grevinde Alexandra, er prins Felix blevet fotograferet.

Hvert år har prins Joachim og grevinde Alexandra sørget for, at deres to sønner er blevet foreviget i anledning af hver deres fødselsdag, oftest også sammen på billederne.

Således også i år. Og det er tilmed den samme fotograf, Steen Brogaard, der gennem alle årene har fotograferet de to prinser på deres fødselsdage. Han er derfor også fotografen bag de nye billeder af dagens fødselar...og hans bror, prins Nikolai.

De flotte billeder er blevet til ved Store Donse Dam i Hørsholm, fordi prinsen gerne ville fotograferes i naturen.

Se de flotte nye billeder af fødselsdags-prinsen her

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden