Lørdag, 15. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Christian og familiens smukke ankomst til konfirmation

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Prins Christian så skarp ud, da han med den nærmeste familie mødte pressen lige før konfirmationen i Fredensborg Slotskirke.

Med stil tog prins Christian, 15 år, hul på sin store konfirmationsdag.

Før den private højtidelighed i kirken fik BILLED-BLADET og den øvrige presse mulighed for at fotografere konfirmanden med den nærmeste familie.

Prins Christian og familien poserede

Det skete på hovedtrappen i Indre Slotsgård i Fredensborg, hvor det var tydeligt at se på Christian, at han var klar til en stor dag.

Længe ventet dag

Humøret var fint, og omkring sig havde Christian sine stolte forældre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, som også så godt ud på en dag, hele den royale familie har ventet længe på at afvikle.

Også de tre yngre søskende, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine fulgtes med prins Christian henover slotsgården. 

Dronningen tog imod

Dronning Margrethe stod klar til at tage imod konfirmanden med åbne arme. Hun var i et smuk hindbærrødt look.  

Nikolaj og Felix kom først

Før konfirmanden ankom, kom prins Nikolai og prins Felix kørende til Fredensborg Slot, hvor de også blev modtaget af dronningen. 

Nikolai og Felix er eneste repræsentanter for prins Joachims familie, da Joachim, Marie, Henrik og Athena ikke kan komme pga. rejserestriktioner og karantæneregler i forbindelse med covid-19.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden