Nikolai og Felix får vigtig rolle til Christians konfirmation

Prins Nikolai og prins Felix

Prins Nikolai og prins Felix

Foto: Aller Foto
Der er ingen tvivl om, at prins Christians konfirmation bliver en flot og højtidelig festdag for hovedpersonen og hans gæster. Christians fætre Felix og Nikolai kommer til Fredensborg for at fejre konfirmanden.

Der er lagt op til en højtidelig og herlig royal familiefest i morgen lørdag i Fredensborg i anledning af prins Christians konfirmation.

Op til konfirmationen har flere nære familiemedlemmer været tvunget til at melde fra, fordi de bor i udlandet, og som følge af corona-situationen har karantæne- og udrejserestriktioner gjort det umuligt at komme til Fredensborg Slot og fejre prins Christian.

Christians fætre Felix og Nikolai glæder sig

Christians fætre Felix og Nikolai kommer til Fredensborg for at fejre konfirmanden, og de får helt sikkert en mere fremtrædende rolle end ellers, når der lørdag skal festes for Christian..

Prins Christian. Foto taget i anledning af nyhed om prinsens skolevalg.
Foto: Franne Voigt/Kongehuset

Prins Christian. Foto taget i anledning af nyhed om prinsens skolevalg.

Når nu prins Christians farbror og tante, prins Joachim og prinsesse Marie, samt prins Henrik og prinsesse Athena desværre ikke kan forlade Paris i Frankrig for at komme til konfirmationen, kan konfirmanden virkelig glæde sig over, at hans to fætre, prins Nikolai, 21, og prins Felix, 18, har mulighed for at deltage.’

Deres deltagelse har grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bekræftet over for BILLED-BLADET.

Nyder fætrenes selskab

Christian vil helt sikkert nyde fætrenes friske selskab.

Det skal i hvert nok blive en flot og sjov dag for konfirmanden, når han kan fejre den store dag omgivet af Nikolai og Felix, der vil gøre alt for være med til at at give Christian en herlig herrefest efter den kirkelige højtidelighed.

Det er nemt at give BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden