9. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nyt fra Fredensborg Slot: Skøn optakt til Christians konfirmation

Kronprinsfamilien i Fredensborg. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020
Kronprinsfamilien i Fredensborg. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020
Foto: Franne Voigt/Kongehuset
Prins Christian skal snart konfirmeres, og forberedelserne til hans store dag er i fuld gang. I dag var der herlig aktivitet på Fredensborg Slot bare seks dage før den royale konfirmation i slotskirken.

Der er rigtig meget at glæde sig til for prins Christian og alle andre, der skal være en del af prinsens konfirmation på lørdag.

Prins Christian konfirmeres på lørdag

Christian skal konfirmeres om bare seks dage i Fredensborg Slotskirke, og forberedelserne er i fuld gang til hans store dag den 15. maj.

For konfirmanden bliver det skønt at have familien omkring sig både i kirken og til den efterfølgende fest i Fredensborg, og i kirken får prins Christian og hans gæster selskab af de dygtige sangere fra Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Perfekt optakt

Fredensborg Slotskirkes Pigekor sørgede i dag for en perfekt optakt til konfirmationen på lørdag, da de sang for alle fremmødte ved deres udendørs minikoncert lige foran Fredensborg Slot i den skønne formiddagssol.

Koret har lagt flere billeder op på de sociale medier fra begivenheden, og i omtalen af koncerten fremgår det, at pigernes fortolkning af ”Forelsket i København” var en stor succes.

Dronningen kom forbi

Midt i en af sangene kom dronning Margrethe kørende fra Indre gård, der blev naturligvis hilst på Majestæten, da kronebilen rullede forbi pigekoret og de andre fremmødte.

Kronprinsfamilien i Kancellihuset

Hvis prins Christian og resten af kronprinsfamilien i formiddags var hjemme i privaten i Kancellihuset ved Fredensborg Slot, har de både haft mulighed for at se og høre korets udendørskoncert i majsolen.

Læs mere om: