Mandag, 7. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Danskerne er bekymrede: Håber Christian er frisk og klarer det godt

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Martin Høien
Prins Christian er i dag blevet testet positiv for corona, og nu vælter det ind med hilsner til Christian og hans familie via de sociale medier.

Prins Christian er i dag blevet testet positiv for Covid-19 efter et lokalt udbrud på hans skole Tranegårdskolen nord for København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Christian og hans tre søskende samt kronprinsparrets er nu i isolation på Amalienborg.

Ønsker prins Christian god bedring

Mange danskere er bekymrede for prins Christians ve og vel, og det giver de udtryk for i hilsner og kommentarer på kongehusets sociale medier.

- Rigtig god bedring til Prins Christian, håber han er frisk og klarer det godt, lyder det i en kommentar, mens et par andre skriver ”god bedring. Håber I kommer godt igennem” og ”god bedring, du skal nok klare det” samt ”rigtig god bedring til H.K.H prins Christian, må De komme vel ud på den anden side af denne forfærdelig virus”.

Mange tænker på kronprinsfamilien

Der er i det hele taget rigtig mange, der tænker på den 15-årige prins og hans familie i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, efter at man her til aften har kunnet læse denne pressemeddelelse fra kongehusets kommunikationschef Lene Balleby:

 H.K.H. Prins Christian er i dag testet positiv for COVID-19

Kronprinsparret blev i går, søndag den 6. december 2020, orienteret om et lokalt smitteudbrud af COVID-19 på Tranegårdskolen i Hellerup. Prins Christian er efterfølgende testet positiv for COVID-19.

Hans Kongelige Højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Ud over Kronprinsfamilien har Prins Christian ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid.

Kongehuset har i forbindelse med testsvaret modtaget rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed vedrørende smitteopsporing og test af Kronprinsfamilien. Familien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden