Søndag, 1. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Danskerne har talt: Godt gået Margrethe!

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe gjorde et overvejende godt indtryk på danskerne med sin nytårstale, og der er stor ros til Majestæten for valg af temaer og for leveringen af ordene.

Hele Danmark lyttede med, da dronning Margrethe leverede nytårstalen fra klokken 18.00 den 31. december 2022.

Talen berørte blandt andet krigen i Ukraine, inflation og energikrise samt flere helt nære emner, heriblandt udfordringer i dronningens egen familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og der er stor ros til Majestæten i de mange kommentarer til kongehusets opslag på Instagram og Facebook.

Danskerne takker dronning Margrethe

- Tak for den flotte tale, lyder det i en kommentar, men andre skriver “vores kæreste dronning, tak for en tale, der bare kommer hele vejen rundt- det nære det fjerne” og “godt gået, Margrethe" samt “på en skala fra 1-10 mener jeg talen er 12“.

Og der er mange, mange flere positive kommentarer som for eksempel “endnu en super vedkommende tale, Hurra for vores dejlige Dronning Margrethe” og “som altid en flot, nærværende og varm tale af Hendes Majestæt” samt “fantastisk tale både omkring Ukraine og klimaet” og endelig “hvor bliver man bare stolt som dansker at have dig Daisy”.

En royal beundrer nævner specifikt, at dronningen tog sine egne familievanskeligheder op i talen:

“Blev dybt rørt over at De nævnte Jeres familieproblemer … og ja De er jo også en familie, De er mor og bedstemor og alle familier kan blive uenige.”

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden