Danskerne kan kun være stolte: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gør indtryk i New York

Se også:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har hele onsdagen igennem repræsenteret Danmark på fornemste vis under deres arbejdsbesøg i New York i forbindelse med FN's Generalforsamling.

Fra tidlig morgenstund til sen aften er kronprins Frederik og kronprinsesse Mary onsdag undervejs i New York i forbindelse med, at der lige nu afholdes FN's Generalforsamling, og at Danmark lancerer sit kandidatur til en plads i FN’s Sikkerhedsråd. 

Således har de hver især været på forskellige opgaver og slutter dagen med at deltage sammen i USA’s velkomstreception for stats- og regeringsledere med præsident Joseph Biden som vært.

Se videoen med dejlige klip fra dagens mange arrangementer med kronprinsparret i toppen af artiklen

Dagen begyndte tidligt for kronprins Frederik med en løbetur i Central Park for at skabe opmærksomhed omkring Danmarks kandidatur til FN’s Sikkerhedsråd.

Derefter var kronprinsesse Mary som præsident for Verdensnaturfonden med til arrangementet "Global Plastics Treaty Business Coalition" og mødte efterfølgende UNFPA’s eksekutivdirektør for FN’s Befolkningsfond (UNFPA) Dr. Natalie Kanem, som protektor for UNFPA. 

Der blev også tid for kronprinsesse Mary til at deltage i den årlige Salas Lecture til ære for UNFPA’s første eksekutivdirektør Rafael Salas. 

Og sidst men ikke mindst venter der nu USA’s velkomstreception med præsident Joseph Biden som vært. 

I forvejen havde kronprins Frederik tirsdag et travlt program, hvor blandt andet klima, bæredygtighed og grøn omstilling fyldte meget. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden