Søndag, 27. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Danskerne takker Margrethe: Vores dronning er bare fantastisk

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe  
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe har leveret et vaskeægte julehit med sin digitale kalender i december, og danskerne takker og bukker for den gode oplevelse.

Gennem det meste af december har dronning Margrethe leveret en herlig digital julekalender med tre små nisser i hovedrollerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Danskerne er vilde med julekalenderen og med dronning Margrethe.

Tak til dronning Margrethe

De mange beundrere af den digitale julekalender med tre nisser på rejse i Danmark, Færøerne og Grønland takker nu Margrethe via kongehusets sociale medier.

- Tak dronning Margrethe for en dejlig julehistorie, det har været en daglig hyggelæsning. Glædelig jul og godt nytår til Dem og resten af familien, lyder det i en kommentar, mens et par andre fans skriver ”1000 tak for et helt fortryllende juleeventyr. Det har været så spændende og helt igennem eventyrligt at følge med i nissernes rejse gennem vores "risfælleskab" samt ”tak for en rigtig hyggelig julekalender. Dejligt med de små nye historier fra Færøerne og Grønland”.

Royal ros

Der er også særlig ros rettet direkte til hele Danmarks dronning Margrethe.

- Vores dronning er bare fantastisk, skriver en glad Margrethe-fan, mens et par andre ønsker dronningen og hendes familie et godt nytår.

Godt og sundt nytår

- Må I alle i kongefamilien få et rigtigt dejligt Nytår, lyder en hilsen, mens en anden skriver ”Tak for en skøn historie. Glædelig jul og godt og sundt nytår”.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden