8. apr. 2020
Af Trine Larsen

De allerstørste øjeblikke i dronningens liv

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/dronningen_10.jpg
Foto: Aller Media og Ritzau Scanpix
Glæd dig til BILLED-BLADET, som udkommer i dag tirsdag 7. april. For i denne uge bringer vi forud for dronningens 80-års fødselsdag i næste uge, unikke billeder fra dronningens liv.

Der er nok at glæde sig til i denne uge, hvor BILLED-BLADET udkommer tirsdag 7. april - med masser af læsestof til påsken.

Foruden alt om, hvordan dronningen holder påskeferie, har vi også en nyhed om nogle kommende tv-udsendelser med dronningen. Men mest af alt kan I glæde jer til et gensyn med højdepunkterne i dronningens 80-årige liv.

Fortalt gennem 45 unikke billeder, som beskriver majestætens liv fra fødslen den 16. april 1940. Højdepunkter, der bringer både gode minder frem, men også sorgfulde minder fra da dronningen mistede sine forældre i hhv. 1972 og 2000 og senest sin elskede prins Henrik i 2018.

Dronningens liv har dog mest budt på glæder og store oplevelser, og de højdepunkter er der gensyn med. Det er øjeblikke, som vi danskere heller aldrig glemmer. Hvem husker ikke dronningens forelskede og glade smil, da hun første gang hentede sin franske forlovede i lufthavnen. Eller glæden og stoltheden over at blive mor til sønnerne Frederik og Joachim og ikke mindst deres vidunderlige bryllupper.

Alt sammen i denne uges nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: