Fredag, 23. juni 2017 - af Marianne Singer

De kongelige børn er klar til dejlig sommerferie

prinsesse isabella
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres børn på Gråsten Slot i 2015. 
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Der venter kronprinsparret og prins Joachim og prinsesse Maries børn flere ugers sjov og afslapning, når de ligesom resten af Danmark begynder deres sommerferie.

Prins Christian, 11, og prinsesse Isabella, 10, kan sammen med tusindvis af andre danske børn juble over, at skolen er slut og en dejlig, lang sommerferie venter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter flere måneder med skolearbejde og lektier på Tranegårdskolen i Hellerup handler det for kronprins Frederik og kronprinsesse Marys to ældste børn i den kommende tid om skønne stunder med familien.

Hyggelige sommertraditioner

Med på ferie er selvfølgelig også de to yngste, tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent på seks år, der til daglig går i Garninsonskirkens Menighedsbørnehave i indre København.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kronprinsfamilien har faste traditioner omkring deres sommerferie, hvor der er lagt stor vægt på aktiviteter for børnene. 

Mange udflugter

De sidste to år har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres børn brugt hele deres sommerferie på Gråsten Slot, hvor tiden blandt andet er gået med at svømme i poolen, tage på cykelture, besøg på den nærliggende rideskole og udflugter i lokalområdet.

Og så er det altid et hit hos børnene at tage en tur i Legoland med de mange sjove forlystelser.

Tidligere har kronprinsfamilien også nydt den danske sommer i blandt andet Tisvilde i Nordsjælland og Skagen i Jylland. 

Ferie i Frankrig 

Også prins Henrik, 8, har fået fri fra Sankt Joseph Søstrenes Skole i Charlottenlund og kan glæde sig til at bruge tid sammen med prins Joachim og prinsesse Marie samt lillesøster, prinsesse Athena, 5.

Prins Joachims store drenge, prins Nicolas, 17, og prins Felix, 14, er stadig glade for at holde ferie med familien. 

Prins Joachim har igennem flere år taget sin hustru og børn med ned til regentparrets vinslot i Frankrig, Chateau de Cayx, hvor det handler om familietid og ren hygge. 

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med børnene til farmors premiere

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden