Dejlig julenyhed: Nu kan dronning Margrethe endelig komme afsted igen

Dronning Margrethe, Arkivfoto. 

Dronning Margrethe, Arkivfoto. 

Foto: Dan Mariegaard
Dronning Margrethe kan igen komme på sin private juletur.

Alle har deres traditioner, når det gælder december måned og jul. Det gælder naturligvis også dronning Margrethe, som plejer at rejse til London på juleshopping.

Desværre har alle måttet sande, det er svært at planlægge arrangementer og rejser i en coronatid, og derfor kunne majestæten heller ikke tage afsted på sin juletur sidste år.

Men i år sker det!

Dronning Margrethe er afsted fra 2.-8. december, hvor hendes ældste søn kronprins Frederik er regent, når hun er på juletur.

 

I London plejer majestæten at finde julegaver, hygge og købe den traditionelle engelske julekage, som hun tager med hjem til Danmark, så den kan blive serveret på det kongelige julebord juleaften.

Det er en tradition, dronning Ingrid har implementeret i kongefamilien.

I oversigten over de officielle pligter på kongehusets hjemmeside, har dronningen også ryddet sin kalender, så hun rigtig kan nyde sin juletur.

Hun har dog én ting på det officielle program den 3. december, hvor hun deltager i officersmiddag ved The Princess of Wales’s Royal Regiment.

Derudover skal dronning Margrethe i en kirke, som hun har haft et helt særligt samarbejde med. Læs mere om det herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden