Torsdag, 23. juni 2022 - af Marianne Singer

Dejlig morgen i Skagen: Prinsesse Marie ankommer i sprudlende humør

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Prinsesse Marie er netop ankommet til Kulturhus Kappelborg i Skagen i højt humør og med masser af smil. Her skal hun de næste par timer deltage i et stort fransk-dansk kunstseminar.

Det er en elegant prinsesse Marie i højt humør, der torsdag morgen er ankommet Kulturhus Kappelborg for at deltage i et stort internationalt symposium, som det franske museum Musée Marmottan Monet har arrangeret sammen med Skagens Kunstmuseer. 

Her skal hun som særlig kulturrepræsentant i Frankrig sammen med omkring 40 mennesker fra forskellige museer og fonde fra ind- og udland samt kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen sætte fokus på fremtidige samarbejder indenfor kunstverdenene mellem Danmark og Frankrig.

Prinsesse Marie ankom i et vaskeægte Skagen-look – en lys sommerkjole med blåt mønster. Se prinsesse Maries ankomst i videoen øverst. 

Nød udstilling

Prinsesse Marie ankom til Skagen i går, hvor hun nærstuderede imponerende mesterværker af P.S. Krøyer og Claude Monet i den prestigefulde udstilling "Krøyer og Paris" på Skagens Museum, der netop er opstået gennem et samarbejde mellem Skagens Kunstmuseer og det franske museum Musée Marmottan Monet. 

Senere i aften skal prinsesse Marie holde den officielle båltale ved det traditionsrige Sankt Hans-arrangement på Skagen Sønderstrand. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden