Tirsdag, 11. maj 2021 — af Marianne Singer

Dejlige minder: Frederik vendte tilbage til elsket sted

En veloplagt kronprins Frederik på besøg på Aarhus Universitet tirsdag. 
En veloplagt kronprins Frederik på besøg på Aarhus Universitet tirsdag.
Foto: Ritzau Scanpix
Det vakte helt sikkert dejlige minder hos kronprins Frederik, da han tirsdag deltog i en konference ved Aarhus Universitet, hvor han for 25 år siden blev uddannet fra.

Kronprins Frederik har tidligere fortalt, hvor mange gode minder han har fra sin tid som statskundskabsstuderende på Aarhus Universitet.

Derfor var det helt sikkert også en stor fornøjelse for ham, da han tirsdag deltog i en konference i Studenternes Hus ved universitetet.

Det var ihvertfald med et strålende smil på læben, at kronprinsen kom ud fra konferencen.

Foto: Ritzau Scanpix

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flot fødselsdagsgave

Konferencen "Forskning møder praksis - Offentlig ledelse, der lykkes" blev afholdt af forskningscenteret Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, som åbnede i maj 2018 i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag.

Under konferencen, der havde fokus på at skabe viden om offentlig ledelse, holdt kronprins Frederik en stærk tale og lyttede til andres oplæg.

Foto: Kongehuset
Foto: Kongehuset

Kronprinsen blev i 1995 Cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet og læste undervejs statskundskab ved Harvard University, U.S.A. i 1992-93.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Studenternes Hus ved Aarhus Universitet danner i dag rammen om konferencen ”Forskning møder praksis - Offentlig ledelse, der lykkes”, hvor Hans Kongelige Højhed Kronprinsen deltager. ⁣

Konferencen afholdes af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse og har til formål at samle praktikere, beslutningstagere og ledelsesforskere for sammen at skabe viden om offentlig ledelse. Kronprinsen holdt tale under konferencens første del, hvor også en række indlæg blev live-streamet til konferencedeltagerne. Konferencens anden del er opdelt i fem spor, hvor deltagerne er med i to workshops og en afsluttende refleksionssession med fokus på en udvalgt ledelsesform. ⁣

Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er et tværdisciplinært forskningscenter, der er fysisk placeret på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet. Centeret, der bærer Kronprinsens navn, åbnede i maj 2018 i anledning af Hans Kongelige Højheds 50-års fødselsdag." skriver kongehuset til opslaget på Instagram.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden