13. aug. 2021
Af af Trine Larsen

Dejligt nyt billede: Prinsesse Marie til koncert i hølade

Prinsesse Marie. 
Prinsesse Marie.
Foto: Søren Jul Lamberth
Prinsesse Marie kunne fredag aften nyde en dejlig koncert i en hølade.

Prinsesse Marie var fredag aften ved at få blæst sin fjerlette sommerkjole af, da prinsessen i højt humør ankom til klassisk koncert nær Schackenborg - hvor marsk-vinden denne aften tog godt fat i tøjet på både prinsessen og gæsterne.

Prinsesse Marie overværede nemlig en international koncert i magiske omgivelser - da prinsessen i en gammel hølade, der hører til Schackenborg Slot, var med til Schackenborgs første klassiske musikfestival.

Prinsessen, der lige nu er hjemme i Danmark med sin familie, kom for at kaste ekstra glans over arrangementet, som varer i tre dage.

Ligesom Schackenborg for nylig dannede rammen om Verdensballetten, skal slottet også have en klassisk musikfestival af høj klasse.

Det er Schackenborg Fondens direktør Trine Jepsen, det har skabt festivalen i samarbejde med tidligere orkester- og korleder og kulturchef ved ambassaden i Berlin, Per Erik Veng og Den Danske Klarinettrio med Martin Qvist Hansen, Jonathan Slaatto og Tommaso Lonquich.

Prinsesse Marie kunne denne aften også nyde den verdensberømte tyske violinist, Christian Tetzlaff.

Direktør Trine Jepsen, der tidligere var kendt for den mere populære genre, som sanger i popmusik, EyeQ, bød glad velkommen og understregede i sin varme velkomst, at man i Schackenborg Fonden glæder sig til de mange store oplevelser i fremtiden.

- Foreløbig velkommen til tre dage i vellyd, sagde direktøren.

Se det dejlige, nye billede af prinsesse Marie, som ikke kunne lade være med at grine og smile, selvom vinden tog fat.

https://imgix.billedbladet.dk/_2sl7727_1.jpg
Foto: Søren Jul Lamberth

Læs mere om: