13. aug. 2021
Af af Stine Ramlyng og Tonie Ørvad Andersen

Husker du Trine Jepsen fra Popstars? Nu styrer hun Schackenborg Slot

Trine Jepsen foran Schackenborg Slot.
Trine Jepsen foran Schackenborg Slot.
Foto: Henrik Bjerg
Trine Jepsen har taget rejsen fra popsanger over undervisningsjob til ledelsesposter, og til direktørstolen på Schackenborg Slot. Her står hun i spidsen for at arrangere unikke events for slottets mange besøgende.

Det er nu tyve år siden, Trine Jepsen var med til at vinde talentprogrammet Popstars! men allerede et par år senere gik pigegruppen dog hver til sit.

I dag er Trine Jepsen direktør for Schackenborg Fonden, hvor hun i weekenden står for en festival på Schackenborg Slot med klassisk musik.

Offentligt ansigt siden 1999

Trine Jepsen har været et offentligt ansigt, siden hun vandt “Dansk Melodi Grand Prix” i 1999. I 2001 blev hun også den første vinder af talentshowet "Popstars" med popgruppen EyeQ.

https://imgix.billedbladet.dk/trine_hanne.jpg
Popgruppen EyeQ. Fra venstre Trine Jepsen, Julie Næslund, Louise Lolle og Sofie Hviid.
Foto: Hanne Juul

Siden har den 43-årige sangerinde haft en - for mange at se - lidt usædvanlig karriererejse gennem musik, musicals, skolelederjob og to administrerende direktørstillinger.

Trine Jepsen er autodidakt direktør

Og i starten af året landede hun så i jobbet som direktør på Schackenborg Slot, som de fleste danskere kender som det tidligere hjem for prins Joachim og prinsesse Marie. Slottet ejes nu af Schackenborg Fonden, med prinseparret som protektorer, og Trine Jepsen er ansat til at stå i spidsen for at skabe en såkaldt “signatur-attraktion”.

– Jeg har hele mit liv levet af at formidle oplevelser, først som sanger og scenekunstner, senere som afdelingschef (på Dansk Talentakademis Musical & Teaterlinje i Holstebro, red.), og jeg ser mine direktørstillinger som en forlængelse af det univers, sagde Trine Jepsen i et interview med BILLED-BLADET tilbage i januar.

Man kan løfte meget med et godt team

- Jeg har lige stor respekt for det nye, jeg skal levere, hver gang jeg skifter, men jeg er aldrig nervøs, i forhold til hvilken retning jeg skal gå, og når man først har den sikkerhed i rygsækken og et godt team med sig, så kan man løfte meget, sagde Trine Jepsen, der stort set er selvlært på de fagområder, hun har betrådt.

https://imgix.billedbladet.dk/trine_0.jpg
– Jeg går rundt herovre på slottet dagligt for rigtig at mærke det og få stedets sjæl ind under huden, siger Trine Jepsen, der her tænder lys i slottets spisesal. På væggen i baggrunden et portræt af prins Joachim.
Foto: Henrik Bjerg

Læs mere om: