13. jun. 2021
Af Marianne Singer

Den kongelige familie i Sønderjylland: Her fortsætter festen

Kronprins Frederik, prins Christian og dronning Margrethe. 
Kronprins Frederik, prins Christian og dronning Margrethe.
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Christian fejrer søndag 100-året for Genforeningen og BILLED-BLADET med fra start til slut med en forrygende dækning af festlighederne.

Det har søndag været en fantastisk dag for dronning Margrethe, kronprins Frederik og prins Christian, 15, i Sønderjylland, hvor de sammen med sønderjyderne har fejret 100-året for Genforeningen.

Og selvom TV2 og DR stopper deres dækning sidst på eftermiddagen, fortsætter festen i den grad på BILLED-BLADET med en fortsat fyldig dækning af den historiske begivenhed.

Festlig dækning

Således venter der dronning Margrethe søndag fra klokken 16.00 et forrygende show ”Genforeningsfesten” i Koncerthuset Alsion i Sønderborg, hvor hun modtages af borgmester Erik Lauritzen og kommer til at overvære optrædener med blandt andre musikeren Jacob Dinesen, Sønderjysk Pigekor, musikere fra folkBALTICA Ensemblet og en strygekvartet fra Sønderjyllands Symfoniorkester.

Klokken 19.00 afholder dronningen reception for indbudte gæster på Kongeskibet Dannebrog i Sønderborg Havn, hvor hun også er vært for en middag for Tysklands præsidentpar samt statsminister Mette Frederiksen og hendes mand, Bo Tengberg.

Dronningen har på det tidspunkt fra morgenstund allerede været forbi blandt andet Haderslev, Aabenraa og Dybbøl Banke.

BILLED-BLADET dækker både store og små festlige øjeblikke fra den festlige dag med skønne billeder og spændende live-udsendelser, der viser den danske kongelige familie på historisk besøg i Sønderjylland.

Læs mere om: