Den lykkeligste sommerdag: Margrethe og hendes søstre kan ikke ønske sig mere

Prinsesse Benedikte, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie

Prinsesse Benedikte, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie

Foto: Keld Navntoft, Kongehuset
Dronning Margrethe kan i dag feste sammen med en stor del af sin familie, og for Majestæten og hendes søstre prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie er det en dag, de aldrig vil glemme.

Der er ingen tvivl om, at det rører dronning Margrethe og hendes søstre prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie lige i hjertet, at de i dag på Graasten Slot er omgivet af deres børn og svigerbørn.

Dermed er familien i stor stil igen samlet på det sønderjyske slot ligesom i de gamle dage, da dronning Ingrid tog initiativ til samme slags fætter-kusine-komsammen i Gråsten.

Familieidyl i Gråsten

Det er noget helt unikt for både den kongelige familie og for hele Gråsten by, at dronning Margrethe og hendes søstre har samlet det meste af familien til ægte hygge i anledning af sommerferien.

Det kan simpelthen ikke blive meget bedre.

Dronning Ingrid ville også være glad

På det danske kongehus' Instagramprofil kan man her til aften læse følgende tekst til et fantastisk familiebillede fra slotshaven:

"Dronning Ingrid satte i sin levetid et stort præg på Graasten Slot, og i disse dage er den tidligere dronnings tre døtre og børnebørn med ægtefæller samlet på det sønderjyske slot til et “fætter-kusine”-træf.

Sammenkomsten er arrangeret af Hendes Majestæt Dronningen, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Benedikte og Hendes Majestæt Dronning Anne-Marie, og således er næsten alle Frederik 9. og Dronning Ingrids børnebørn samlet netop nu i sommerferien."

 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden