23. feb. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Denne bemærkning går igen: Alle er vilde med Mary, Margrethe og Kate

Kronprinsesse Mary, dronning Margrethe og Hertuginde Catherine
Kronprinsesse Mary, dronning Margrethe og Hertuginde Catherine
Foto: Jesper Sunesen
Det er ikke gået ubemærket hen, at hertuginde Catherine i dag har været på besøg hos dronningen og kronprinsessen på Amalienborg. Der er rigtig mange i udlandet, som er begejstrede, og de har meget positivt at sige om Margrethe, Kate og Mary.

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary tog i dag imod hertuginde Catherine på Amalienborg i Riddersalen i Christian IX’s Palæ.

Det var skønt at se, hvor god stemning, der var under mødet, og dronningen svingede bestemt fint med hertuginden, der også har et godt forhold til kronprinsesse Mary.

Margrethe, Mary og Kate i palæet

På kongehusets Instagramprofil og Facebook er der opslag fra det særlige møde i dronningens palæ.

Der er som altid en lang række glade kommentarer fra de mange mennesker, der følger kongehuset tæt via de sociale medier, og i denne omgang er der særligt mange kommentarer fra udenlandske, engelsktalende følgere.

Der er en bemærkning, som går igen hos mange af de udenlandske fans, der har fulgt med via kongehusets digitale platforme.

Alle er vilde med den royale trio

Mange udenlandske og også danske fans er vilde med den kongelige trio, der mødte hinanden på Amalienborg, og roser dem alle tre.

- Smukke kvinder. Jeg har set frem til at se billeder af dem sammen, lyder det fra en engelsk fan, mens et par andre skriver “de ser smukke ud sammen” og “tre vidunderlige, brillante og inspirerende kvinder”.

Denne bemærkning går igen

I det hele taget er der ikke mange, som fremhæver kun en af de tre kongelige profiler, men de nævnes i stort set alle kommentarer som en stærk trio.

Netop dette går igen i mange af kommentarerne.

- Tre helt vidunderlige kvinder, lyder det meget rammende fra en fan, mens et par andre er helt på linje og skriver “tre fantastiske kvinder”, “tre smukke kvinder”, “seje kvinder”, “tre elegante kvinder”, “tre af verdens dejligste damer” samt “tre dronninger, elsker dem”.

Læs mere om: