2. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Denne detalje ved dronningens julekalender fascinerer mange

Dronning Margrethe
Foto: Claus Fisker
Dronning Margrethe byder igen på digital julekalender i år, og allerede fra start har Majestæten med sin helt egen stil godt fat i sit publikum.

Der var stor glæde blandt mange danskere, da dronning Margrethe den 1.december tog hul på årets royale, digitale julekalender, som kan opleves på kongehusets sociale medier og hjemmeside.

Dronning Margrethe er populær

Danskerne tog med det samme godt imod kalenderen, og det første afsnit bød på en video med en begejstret dronning Margrethe, som kigger i skuffer efter julepynt og andet stads.

Det var en fornøjelse at følge hele Danmarks dronning i december-aktion, og en særlig detalje vakte opmærksomhed på den gode måde.

Fine kommentarer

At se dronningen gå rundt derhjemme med sin taske over skulderen er noget, som mange har fine kommentarer til på de sociale medier.

- Smukt og hyggeligt at se vores seje dronning i julehumør, lyder det i en kommentar, mens en anden har fokus på tasken:

- Elsker, at Margrethe går med skuldertaske i hendes eget hjem.

Skønne taske-kommentarer

Der er mange flere taskekommentarer:

- Skuldertasken er vist bare praktisk for dronningen, fordi hjemmet er stort, skriver en royal fan, mens en anden viser begejstring med ordene ”elsker at dronningen har håndtaske med sig, når julepynten skal frem".

Dronningen er sin egen

En Margrethe-beundrer stiller et herligt spørgsmål og kommer selv med svaret:

- Hvem går rundt i sine egne gemakker med tasken hængende over skulderen, imens juletingene findes frem? Kun dronningen.

Danskerne er vilde med dronningens helt særlige stil, og en meget rammende kommentar til Margrethe lyder:

- Tusind tak. Man bliver varm om hjertet i denne kolde tid.

Dejlig nissehistorie

I dag den 2, december kunne man i øvrigt glæde sig over at se nisserne på Amalienborg gør klar til den store rejse mod nord.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om den kongelige families juleplaner, og så byder vi på et tillæg om et meget anderledes royalt år.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb49-forsider_2.jpg

Læs mere om: