15. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Der er fuld knald på! Kronprinsesse Mary får vildt travlt op til familiefest i Paris

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er der rigtig meget i opgavekalenderen i denne tid. Lige op til grev Henriks konfirmation i Paris på torsdag har Mary ekstraordinært travlt.

Det er en spændende og festlig uge, der er i vente for den kongelige familie, der samles i Paris i Frankrig på torsdag i anledning af grev Henriks konfirmation.

Prins Joachim og prinsesse Maries søn konfirmeres i den danske kirke i Paris klokken 11.00 torsdag den 18. maj, og konfirmanden vil på dagen være omgivet af det meste af den kongelige familie.

Kronprinsfamilien vil deltage, og op til konfirmationshøjtideligheden torsdag formiddag i Paris får især kronprinsesse Mary meget travlt.

Kronprinsesse Mary får travlt i Jylland før tur til Paris

Dagen før konfirmationen er kronprinsessen i aktion i officiel sammenhænd i Jylland.

Først skal kronprinsessen til Tilst i en helt særlig anledning.

Kronprinsessen aflægger onsdag den 17. maj klokken 10. 00 som protektor for WWF Verdensnaturfonden besøg ved et naturgaveprojekt. Geding-Kasted Mose.

Et par timer senere onsdag den 17. maj klokken 13.00 er kronprinsesse Mary på job i Aarhus.

Kronprinsessen forestår genåbningen af Museum Ovartaci.

Og næste formiddag er Mary så ifølge planen til familiefest i Paris med start klokken 11.00.

Vi sender live fra Paris torsdag den 18. maj fra klokken 10.45 i anledning af grev Henriks konfirmation, og du kan både se den kongelige familie og nære venner af prinsesparret ankomme til Frederikskirken samt se med, når konfirmanden omgivet af sin familie kommer ud af kirken efter kornfirmationshøjtideligheden.

Læs mere om: