Mandag, 9. januar 2023 - af Marianne Singer

Deres veje skilles efter 16 års samarbejde: Nu stopper kronprinsesse Marys nære veninde

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary.
Foto: Hanne Juul
Efter 16 år som bestyrelsesmedlem i Mary Fonden stopper kronprinsesse Marys nære veninde, Caroline Heering.

Kronprinsesse Mary og Caroline Heering har arbejdet tæt sammen i Mary Fonden i 16 år, siden 2007, men begyndte faktisk allerede deres tætte samarbejde helt tilbage i 2006, da Caroline afløste Victoria Bernstorff-Gyldensteen som kronprinsesse Marys hofdame og privatsekretær.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor kommer kronprinsesse Mary helt sikkert også til at savne Caroline Heering, når hun nu stopper i Mary Fondens bestyrelse, som kronprinsessen er formand for. 

Nye ansigter

Det er Mary Fonden, der mandag har udsendt en pressemeddelelse om, at Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack udtræder, mens professor Vibeke Koushede og ledelses- og kommunikationsrådgiver Andreas Gylling Æbelø træder ind i bestyrelsen,

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary sammen med de to nye bestyrelsesmedlemmer i Mary Fonden, professor Vibeke Koushede og ledelses- og kommunikationsrådgiver Andreas Gylling Æbelø. 
Foto: Mary Fonden

Caroline Heering og kronprinsesse Mary kommer dog uden tvivl til stadig at ses, idet hun er en af kronprinsesse Marys nærmeste veninder og gift med Peter Heering, som har kendt kronprins Frederik siden skoleårene.

Kronprinsesse Mary
Caroline og Peter Heering ved kronprinsesse Marys 40-års fødselsdag.
Foto: Aller Media
Kronprinsesse Mary
Caroline Heering og kronprinsesse Mary ved OL i London i 2012 sammen med prinsesse Isabella og prins Christian.
Foto: Jesper Sunesen

Slut efter otte år

Caroline Heering stoppede som kronprinsesse Marys hofdame og privatsekretær i april 2014 og holdt samtidig også op som kronprinsessens særlige rådgiver i Mary Fonden.

Hun blev dog siddende i bestyrelsen helt til i dag.

God veninde

Også Ulla Brockenhuus-Schack er en god veninde til kronprinsessen og gift med grev Michael Brockenhuus-Schack fra godset Giesegård, der er en af kronprinsens nære jagtkammerater.

Kronprinsesse Mary
Ulla Brockenhuus-Schack og Michael Brockenhuus-Schack ankommer til kronprinsesse Marys private fødselsdagsfest på Amalienborg i februar 2022. 
Foto: Lars H. Laursen

I forbindelse med udskiftningen af bestyrelsesmedlemmerne udtaler kronprinsesse Mary i pressemeddelelsen: 

"Jeg er utrolig glad for at kunne byde Andreas og Vibeke velkommen i Mary Fondens bestyrelse. Med dem ombord bliver bestyrelsens kompetencer indenfor analyse, forskning og strategisk kommunikation styrket yderligere. Det matcher rigtig godt med nogle af de vigtigste opgaver i Mary Fonden: At udvikle og udbrede viden om vores indsatsområder samt at skabe større forståelse for mennesker, der står udenfor fællesskaberne. 

Samtidig vil jeg gerne udtrykke min taknemmelighed til Caroline Heering og Ulla Brockenhuus-Schack for deres store engagement og vigtige bidrag til Mary Fondens arbejde. De har begge en stor andel i etableringen og udviklingen af Mary Fonden til det, vi er i dag, og i vores arbejde med at bidrage til et samfund, hvor alle oplever, at de hører til", lyder det fra kronprinsessen i pressemeddelelsen."

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden