Lørdag, 2. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Derfor bliver det et fantastisk år for Frederik og Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret har et spændende og begivenhedsrigt 2021 foran sig. Også deres fire børn kan se frem til mange fine private og officielle begivenheder.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik kan efter et 2020 med mange udfordringer og aflyste begivenheder på grund af coronakrisen se frem til lysere tider i 2021.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary og Frederik kan glæde sig

Dette år byder ifølge den nuværende planlægning på mange store begivenheder og oplevelser for kronprinsparret.

Kronprinsesse Mary kan senere på året forhåbentlig foretage arbejdsrejser til udlandet for at sætte fokus på nogle af hendes hjertesager, og så skal kronprins Frederik være med til at skyde Royal Run i gang den 24. maj.

Royal løbefest

Det royale motionsløb blev aflyst i 2020, så der er lagt op til et ekstraordinært brag af en motionsbegivenhed i år, hvor der blandt andet skal løbes i Sønderjylland og så naturligvis i København.

Tur til Japan

Der er i det hele taget lagt op til et stort sportsår, og kronprins Frederik skal som medlem af Den Internationale Olympiske Komité til OL i Tokyo i Japan fra den 23. juli til den 8. august.

Private fester

Allerede om et par dage er der helt privat fest i palæet på Amalienborg hjemme hos kronprinsfamilien, som 8. januar fejrer tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephines 10-års fødselsdag, og den 5. februar fylder kronprinsesse Mary så 49 år, hvilket også bliver fejret helt privat.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden