Lørdag, 12. februar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Derfor er det så vigtigt: Frederik og Mary har trukket stikket

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Jesper Sunesen
Efter en meget travl periode med fejring af kronprinsessens 50-års fødselsdag og meget andet, er det nu tid til at lade batterierne op for kronprinsfamilien. Umiddelbart efter vinterferien bliver der for alvor skruet op for arbejdstempoet igen.

Lige nu nyder kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vinterferien udenfor landets grænser.

Der er dømt afslapning til den helt store guldmedalje, og det er da også vigtigt for Mary og Frederik at trække stikket helt og lade batterierne godt og grundigt op.

Mary og Frederik får travlt efter vinterferien

Umiddelbart efter vinterferien bliver der virkelig travlt, og foråret ser bestemt også spændende og udfordrende ud for hele kronprinsfamilien.

Her bliver der brug for kræfter, overskud og masser af godt humør.

Der er meget af officiel karakter på programmet, og der er bestemt også et par spændende private begivenheder på vej i foråret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mary møder Kate

Om onsdagen efter vinterferien skal kronprinsessen møde Storbritanniens hertuginde Catherine af Cambridge.

Sammen med dronning Margrethe tager Mary imod Kate i Riddersalen i Christian IX’s Palæ, og efter mødet hos dronningen spadserer kronprinsessen og hertuginden over slotspladsen til Frederik VIII’s Palæ for at spise frokost dér.

Senere på dagen den 23. februar skal Mary og Kate se nærmere på det arbejde, Mary Fonden laver for at sætte fokus på krisecentre og vold mod kvinder.

Om torsdagen den 24. februar er kronprinsesse Mary igen i aktion.

Kronprinsessen uddeler priser

Mary skal forestå uddeling af Uddannelses- og Forskningsministeriets EliteForsk-priser i Moltkes Palæ i Dronningens Tværgade ganske tæt på Amalienborg.

Umiddelbart efter vinterferien skal kronprins Frederik også i gang med forberedelserne til et travlt forår, og kronprinsparrets børn tager for alvor hul på undervisningen i deres skoler.

Børnene skal møde i skole igen

Prinsesse Isaella, prinsesse Josephine og Vincent skal stille til undervisning på Tranegårdskolen i Hellerup, mens prins Christian møder ind til undervisning i 1.g  på gymnasiet på Herlufsholm.

Der er således mange både officielle og private programpunkter at arbejde med for hele kronprinsfamilien, når de kommer hjem fra en vinterferie, hvor de forhåbentlig har samlet en masse kræfter.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden