4. feb. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Derfor er kronprins Frederik ikke hjemme på Marys 46-års fødselsdag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20171012_han1220.jpg
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Kronprins Frederik er langt væk hjemmefra, når kronprinsesse Mary den 5. februar skal fejres i anledning af sin 46-års fødselsdag.

Kronprins Frederik ville nok gerne have været hjemme hos kronprinsesse Mary den 5. februar, når hun fylder 46 år.

Desværre er han ikke i Danmark på den særlige dag for kronprinsessen. Frederik skal deltage i et vigtigt møde i Den Internationale Olympiske Komité fra den 5. februar til den 7. februar, og da mødet finder sted i Sydkorea, må han for at nå det forlade Danmark før 5. februar.

Kronprinsens deltagelse i den 131. IOC Session den 5.-7. februar er et punkt på den royale opgave-kalender, som kongehusets kommunikationsafdeling offentliggjorde for nylig.

Mary hygger sig med børnene

For kronprinsesse Mary havde det været skønt at have kronprinsen hjemme på fødselsdagen, som hun dog sikkert nyder alligevel sammen med sine og Frederiks fire børn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Der plejer også at komme et par gæster forbi kronprinsparrets palæ, når Mary, Frederik eller børnene har fødselsdag.

Frederik skal følge vinterlegene

Kronprins Frederik skal som medlem af Den Internationale Olympiske Komité i øvrigt ikke kun deltage i IOC-mødet. Han skal også overvære De Olympiske Vinterlege, som afvikles fra den 9. til den 25. februar i PyeongChang i Sydkorea.

Nyd kronprinseparrets herlige børneflok i galleriet herunder:

GALLERI: Frederik og Marys kærlige søskendeflok (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: