Derfor er kronprinsesse Mary en meget taknemmelig mor til fire

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary er det vigtigt, hvordan hendes og kronprinsens børn fire børn har det, når de er i skole eller på nettet. I det hele taget skal der mere fokus på børns trivsel.

Kronprinsesse Mary har en meget fremtrædende rolle  i Mary Fondens aktuelle kampagne, der sætter fokus på betydningen af fællesskaber for børns trivsel samt på den rolle, som voksne spiller for at understøtte de gode fællesskaber.

Kronprinsesse Mary er som mor til børnene prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine utroligt glad for, at der er opmærksomhed på børn og unges trivsel i skoler og institutioner.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med Vincent, Josephine og Isabella
Foto: Martin Høien

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med Vincent, Josephine og Isabella

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprinsesse Mary siger tak

- Som én, der arbejder for at nedbringe mobning og som mor til fire, er jeg meget taknemmelig for det engagement og for den opmærksomhed, som fagpersoner, der arbejder med børn, har for at skabe gode og trygge fællesskaber. For det er igennem de trygge fællesskaber, at vores børn trives bedst, siger kronprinsesse Mary i en kort kampagnefilm, som kan opleves både på kongehusets og Mary Fondens sociale medier.

Mobning er et problem

I kampagnefilmen taler kronprinsessen om, at mobning stadig er et stort og reelt problem.

- Vi voksne, vi har en særlig rolle, fordi vi som forældre, lærere, pædagoger og andre faglige, der arbejder med børn, er dem, som børnene ser op til, siger Mary desuden i filmen fra Mary Fonden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden