17. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor glæder prins Christian sig ekstra meget til EM-gyser mod Belgien

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Martin Høien
For prins Christian bliver det en kæmpe oplevelse at se fodbold i Parken. Prins Christian er i Parken sammen med kronprinsparret og sine to fætre for at se Danmark mod Belgien.

Prins Christian er i Parken i aften sammen med kronprinsparret og sine to fætre prins Felix og prins Nikolai.

De kongelige skal støtte det danske lfodboldlandshold i den utroligt svære EM-gruppekamp mod Belgiens storfavoritter.

Prins Christian glæder sig

Prins Christian og alle andre i Parken skal dog først og fremmest hylde fodboldstjernen Christian Eriksen, der lørdag aften i Parken faldt om under EM-kampen mod Finland.

Det er helt sikkert noget, prins Christian og alle andre ser meget frem til, for det er vigtigt at vise Eriksen, at han i en svær tid har hele nationen bag sig.

Imponeret af belgiske stjerner

For prins Christian bliver det desuden ekstremt interessant at opleve vores danske EM-helte i kamp mod Belgien, der lige nu rangeres som verdens bedste fodboldlandshold.

Belgiens EM-trup byder på en sand stjerneparade af topspillere, som prins Christian blandt andet kender fra sin Playstation.

Gang i Playstation

Kronprins Frederik løftede forleden sløret for, at netop de belgiske stjerner som Eden Hazard og Kevin De Bruyne med deres tekniske finesser og speed fascinerer prins Christian, der er vild med fodbold.

Frederik fortalte i et kort interview på Ofelia Plads dagen før Danmarks EM-kamp mod Finland, at prins Christian kender mange af de belgiske profiler fra spillet FiIFA 21, som kronprinsparrets ældste søn spiller på sin Playstation 5.

Læs mere om: