17. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Simon Kjær bryder tavsheden: Det har været meget specielle dage

Simon Kjær
Simon Kjær
Foto: Ritzau/Scanpix
Bare få timer før den vigtige EM-fodboldkamp mod Belgien bryder landsholdets anfører Simon Kjær tavsheden og sætter ord på tanker om og følelser for holdkammeraten Christian Eriksen.

For det danske fodboldlandsholds anfører Simon Kjær har det været hårdt at opleve sin gode ven og holdkammerat Christian Eriksen blive ramt af hjertestop.

Eriksen har det efter omstændighederne godt, og Kjær bryder nu tavsheden bare få timer før Danmarks vigtige EM-kamp mod Belgien i Parken.

- Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste, kommer det som indledning fra Simon Kjær i en besked på DBU’s og sine egne sociale medieplatforme, og han har mere at sige.

Simon Kjær er stolt

- Et chok der vil sidde i mig - og i os allesammen - for altid! Det eneste der er vigtigt og betyder noget er, at Christian er okay! Jeg er stolt af, hvordan vi agerede som hold, og hvordan vi har stået sammen. Jeg er rørt over og dybt taknemmelig for støtten, lyder det fra Simon Kjær, der til daglig bor nær den italienske storby Milano, hvor også Christian Eriksen og hans familie har fast base.

Kjær spiller til daglig for klubben AC Milan, mens Christian Eriksen spiller i Milano-klubben Internazionale.

Simon Kjær og resten af det danske landshold spiller klokken 18.00 mod Belgien, og Kjær understreger, at hele holdet vil have Christian Eriksen med i tankerne på banen.

Christian er i spillernes tanker

- Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker. Det giver os en ro, som tillader os at fokusere på fodbold. Vi spiller for Christian, og vi spiller som altid for hele Danmark.
Det er den største motivation, vi kan få. Som altid: Vi gør vores bedste, kommer det fra Simon Kjær på vegne af hele landsholdet.

Læs mere om: