1. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor strømmer det ind med hilsner til Mary og Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Med en helt særlig hilsen har kronprinsfamilien og dronning Margrethe ramt danskerne lige i hjertet. Nu strømmer det ind med hilsner til den kongelige familie fra hele landet.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent sendte onsdag en herlig påskehilsen til alle danskere.

Også dronning Margrethe var med til på vegne af den kongelige familie at ønske hele Danmark glædelig påske.

Mary og Frederik og dronningen i hopla

Det var via kongehusets sociale medier, at den varme påskehilsen kom ud sammen med en serie fantastiske billeder af kronprinsfamilien og dronningen udenfor i det gode vejr ved Marselisborg Slot i Aarhus samt indenfor i stuen på slottet, hvor Margrethe førte an, da der blev malet påskeæg.

Ramt i hjertet

Med den helt særlige og kærlige hilsen har kronprinsfamilien og dronning Margrethe ramt danskerne lige i hjertet, og nu strømmer det ind med hilsner til den kongelige familie fra hele landet.

- Hvor ser det hyggeligt ud, og glædelig påske, lyder det i en kommentar på kongehusets sociale medier, og et par andre skriver ”ha’ en skøn påske” og ” I ønskes alle en rigtig glædelig påske” samt ”elsker at se familien hygger sig, ønsker den kongelige familie en skøn påske”.

Tak og god påske

Danskerne udtrykker også taknemmelighed over at få lov til at se et par pletskud fra den kongelige påskeferie.

- Rigtig god påske, hvor ser det hyggeligt ud. Tak fordi vi blev inviteret med ind i jeres hyggelige traditioner, lyder en meget rammende kommentar.

Læs mere om: