Derfor var Frederik meget spændt

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Martin Høien
For kronprins Frederik var det noget helt specielt at deltage i en ny form for topmøde for allerførste gang.

Under overskriften ”Partnering for Green Transition” holdt kronprins Frederik i mandags fra København åbningstale i forbindelse med afviklingen af et digitalt erhvervsfremstød til Holland.

Kronprins Frederik tog ordet

Det var det første danske digitale fremstød med kongelig deltagelse nogensinde, og det var derfor en meget spændt kronprins, der i Dansk Industris hovedsæde i København tog ordet.

Takkede deltagerne

- Ministre, ærede gæster, mine damer og herrer, god morgen og tak for, at I er med her til morgen. Nogle fysisk og endnu flere virtuelt, lød det fra kronprinsen, der fortsatte i veloplagt og ydmyg stil.

Spændende begivenhed

- Jeg finder det at åbne denne begivenhed meget spændende. Det er min første officielle virtuelle erhvervskonference nogensinde, sagde Frederik, der i sin tale også kom ind på, at vi alle har oplevet et ekstraordinært udfordrende år.

Mange aflysninger

- Som følge af covid-19 pandemien har det været et år med udsættelser og aflysninger. Vi så alle frem til at besøge Holland, men i disse tider må vi mødes og samarbejde på nye måder, lød det fra kronprinsen, der sammen med kronprinsesse Mary skulle have været i Holland 2. og 3. november som spydspidser for en dansk erhvervsdelegation.

Det besøg er dog blevet udskudt på grund af corona-situationen. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Foto: ALLER MEDIA

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden