Mandag, 27. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Det bliver så flot! Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er klar til kæmpefest senere i dag

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der er lagt op til en meget fornem og festlig aften i New Delhi, hvor kronprinsparret har markante roller til Grand Dinner i anledning af det danske erhvervsfremstød i Indien. Det ventes at kronprinsessen kommer til at stjæle en del opmærksomhed i en underskøn kjole.

De diplomatiske relationer mellem Danmark og Indien skal i aften indisk tid, i eftermiddag dansk tid, fejres  ved en Grand Dinner i New Delhi, hvor kronprinsparret er aftenens æresgæster.

Ved middagen deltager repræsentanter fra de 38 deltagende danske virksomheder ligesom udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard også deltager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Grand Dinner får de deltagende danske virksomheder mulighed for at invitere udvalgte forretningsforbindelser til middagen.

Kronprinsesse Mary til fest i fornem kjole

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik skal ifølge planen være med til at tage imod alle gæsterne ved en såkaldt receiving line, og det bliver en stor oplevelse at se kronprinsparret repræsentere Danmark med stil.

Specielt kronprinsessen ventes at tiltrække sig stor opmærksomhed i en udsøgt kjole, og med håret sat perfekt til en stor og vigtig aften.

Du kan se billeder og video fra den store Grand Dinner i New Delhi med kronprinsparret i hovedrollerne lige her på billedbladet.dk senere i dag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden