15. maj. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Det bliver så spændende! Hvem fra kronprinsfamilien deltager i år?

Kronprinsparret og Isabella, Josephine og Vincent
Kronprinsparret og Isabella, Josephine og Vincent
Foto: Hanne Juul
Der er rekord i antallet af deltagere i Royal Run i år, og også et par markante kongelige løbere vil deltage i den kæmpe begivenhed, som afvikles i pinsen.

Det gælder om at få trænet i disse dage, hvis man gerne vil give den gas til motionsfesten Royal Run, der løber af stablen i flere danske byer den 6. juni.

Der er rigtig mange danskere, som deltager i år, og med over 80.000 ude på de forskellige ruter, har man allerede slået deltagerrekorden.

Mary og Frederik glæder sig

Der er ingen tvivl om, at rekorden må glæde kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, der som kongelige deltagere fører an i motionsfesten.

Kronprins Frederik løber i Aalborg, Aarhus og i København, mens kronprinsessen løber i Kolding og Næstved.

Men hvad med kronprinsparrets børn?

Vincent og Josephine i fuld fart

Sidste år kunne vi nyde prins Vincent og prinsesse Josephine i fuld fart på familiemilen, der blev løbet i København med start i Nyhavn og målområde ved Amalienborg.

Også prinsesse Isabella løb med sidste år i København.

Prins Christian deltog dog ikke sidste år.

Dagsformen er afgørende

Det er dagsformen, der vil afgøre, hvilke af kronprinsparrets børn, som deltager i årets udgave af Royal Run, og vi håber naturligvis på, at alle fire snører løbeskoene og suser af sted på familiemilens 1609 meter eller på en af de andre af løbets distancer.

Læs mere om: