30. mar. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Det kan ikke vente! Kronprinsesse Mary vil gå nye veje

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
For kronprinsessen er det vigtigt at være en del af en komité, der har en rådgivende funktion på et vigtigt område.

Kronprinsesse Mary fik en varm modtagelse, da hun ankom til Københavns Universitet for at deltage i et interessant møde, der ikke var annonceret i kongehusets kalender med officielle programpunkter.

Mødet med Crown Princess Mary Center’s Advisory Committee blev holdt i al diskretion i moderne rammer på Amager, hvor de humanistiske uddannelser har hjemme.

Videnscentrets rådgivende organ drøftede blandt andet, hvordan Crown Princess Mary Center gennem nye og originale partnerskaber lige her og nu kan være med til at skabe et mere bæredygtigt samfund, der har øget fokus på den enkelte borgers engagement og rolle i den grønne omstilling.

Kronprinsesse Mary er klar til at gå nye veje

I løbet af mødet fik kronprinsessen et bedre indblik i, hvilke nye muligheder, der er for at sætte mere gang i den grønne omstilling så hurtigt som muligt.

Mary er tilknyttet centrets Advisory Committee, som har en rådgivende funktion i forhold til centerets opgaveløsning, og i denne rolle er kronprinsessen klar til at føre an på en ny vej mod et grønnere og mere bæredygtigt Danmark.

I denne uge har kronprinsessen også holdt møde med en repræsentant for FN’s Miljøorganisation UNEP, og her var biodiversitet og plastikforurening oppe at vende.

Læs mere om: