Det laver Mary og Frederik med deres børn i efterårsferien

Kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien

Foto: Hanne Juul
Det er vigtigt for kronprinsfamilien at holde sig i gang fysisk. Sådan er det også i efterårsferien.

For kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent er det vigtigt at være fysisk aktive.

Sådan er det bestemt også i efterårsferien.

Kronprinsfamilien skal udenfor

Kronprins Frederik fortalte lidt om sine og familiens ferieplaner, umiddelbart før han og familien tog hul på feriedagene.

- Det er klart, at man holder sig i gang. Der er masser af muligheder. Selvfølgelig kræver det noget disciplin, så man kommer afsted, og at vi får sagt, nu går vi udenfor. Og hvis ikke der er noget andet, så går vi bare og finder noget i naturen, lød det fra kronprinsen der var i feriehumør fra starten af efterårsferien, da han var gæst i Nivå til Skolernes Motionsdag.

Ferie med fødselsdagshygge

For kronprinsfamilien bliver det en oktoberferie, der helt sikkert byder på masser af hygge indenfor samt fysisk aktivitet udenfor i den danske natur, og som prikken over i’et ovenikøbet byder på fødselsdagsfejring af prins Christian den 15. oktober.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets Åbning.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden