Torsdag, 3. august 2017 - af Ulrik Ulriksen

Det skal kronprinsesse Mary lave efter ferien

Kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Sommerferien har været særdeles afslappende og skøn for kronprinsesse Mary, der har samlet kræfter til en spændende periode med arbejdsopgaver af meget forskellig karakter.

Kronprinsesse Mary har nydt en skøn sommerferie sammen med familien. Ferien har været tilbragt i Sønderjylland, i Skagen og i det sydlige Europa, hvor der har været rig mulighed for at lade batterierne op.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er bestemt også vigtig for kronprinsessen at have ressourcerne i orden til et travlt efterår og vinter. Allerede den 16. august bliver der travlt, når Mary skal deltage i åbningen af Copenhagen TV Festival i Tivoli Hotel og Congress Center. 

Her skal kronprinsessen blandt andre møde den Oscar-vindende instruktør Jane Campion, som præsenterer en helt ny TV-krimiserie.

Kronprinsesse Mary skal til Japan

Kronprinsessen er også optaget af sit arbejde i Mary Fonden, der har gang i flere projekter i andet halvår af 2017, og i oktober skal kronprinsessen sammen med kronprins Frederik stå i spidsen for et dansk erhvervsfremstød i  Japan.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Senere på året bliver kronprinsesse Mary også en af profilerne, når der i december er EM i svømning i den nye Royal Arena i København.

Kronprinsessen, som er protektor for Dansk Svømme Union skal ikke selv i bassinet for at kæmpe og EM-medaljer, men hun er som svømmefan og protektor i høj grad med til at sætte fokus på den store sportsbegivenhed i de danske bassiner i Royal Arena. 

Travlhed på privatfronten

Der er også en del at se til på hjemmefronten med familiens lille ny hund. Sommeren er blandt andet gået med at opdrage bordercollie-hunden Grace, som har gjort et godt indtryk fra start.

Flere af de lokale i Gråsten, hvor Mary og hendes familie holdt ferie i tre uger, har i hvert fald med begejstring set Grace gå fint rundt både med og uden snor i selskab med de royale.

Og det er også blevet bemærket af de lokale, at kronprinsessen og hendes fire børn er meget begejstrede for det ny firbenede familiemedlem.

Se flere billeder af kongelige og deres hunde i galleriet herunder:

GALLERI: Kongelige med deres hunde

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden