Det sker der med dronning Margrethes smukke buketter

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Claus Fisker
I løbet af sommertogtet med Dannebrog har dronning Margrethe flere steder modtaget fornemme buketter. Men hvad sker der med de fine blomster, når dronningen kommer hjem?

For hendes majestæt dronning Margrethe er det altid en fornøjelse at gå i land rundt omkring i Danmark, når der er sommertogt med kongeskibet Dannebrog. I løbet af sommertogtet har dronningen ved flere lejligheder modtaget fornemme blomsterbuketter, når hun er gået i land og er blevet modtaget af officielle repræsentanter fra byer og kommuner. Dronningen modtager altid blomsterne med et smil, og der er da også noget utroligt livsbekræftende og positivt over farver, duft og komposition af en velkomstbuket.

 

Blomster sætter kulør på hverdagen

De mange blomster, som dronningen modtager, bliver så vidt muligt brugt til at sætte ekstra farve på hverdagen på slottet eller i denne tid ombord på Dannebrog. Buketterne har således en funktion udover at sætte kulør på modtagelsen af hendes Majestæt dronning Margrethe. Herunder kan du se nogle eksempler på, hvor dekorative dronningens buketter tager sig ud på Dannebrog.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden