16. maj. 2020
Af Trine Larsen

Det vidste du nok ikke: Her er Henrik og Athenas livretter

Prinsesse Athena og prins Henrik
Foto: Hanne Juul
Hvad er de kongelige børns livretter? Er de ligesom alle andre børns eller skiller de små prinser og prinsessers livretter sig ud? Læs med her og se, hvad prins Henrik og prinsesse Athenas livretter er.

Prins Henrik,11, og prinsesse Athena, 8, er tydeligvis begge inspireret af deres forældre, prins Joachim og prinsesse Maries tilgang til mad og fødevarer.

For prinsesse Marie, der er meget involveret i kampen mod fødevarespild har også givet den interesse og viden videre til børnene. Og forældrenes madglæde har parret ligeledes givet videre, ligesom deres fransk-danske madkultur også tydeligt smitter af på 11-årige prins Henrik og otteårige prinsesse Athena.

Da BILLED-BLADET i sidste uge besøgte familien på Schackenborg, afslørede prins Henrik, at han ikke kunne få sin livret, sushi, til aftensmad på sin fødselsdag, fordi der i området ikke var nogle sushi-steder åbne, og prinsesse Athena afslørede, at hun elsker pasta.

Men både prinsen og prinsessen har også nogle andre middagsfavoritter, som er meget usædvanlige for børn i deres alder. Hvad det er, kan du få svar på i BILLED-BLADET, hvor vi bringer et stort interview med prinsefamilien.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb20-forsider.jpg

Læs mere om: