17. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Dette har prins Christian til fælles med prins Felix

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Martin Høien
For prins Christian byder den første del af dette år på en helt speciel udfordring, som han har til fælles med prins Felix.

Prins Christian, 15 år, går en spændende tid i møde rent skolefagligt.

Han er elev i 9. klasse på Tranegårdskolen i Hellerup, og forude venter afgangseksamen op til sommerferien.

Ligesom Christian så har prins Felix også et par afgørende måneder foran sig som elev i 3.g på Gammel Hellerup Gymnasium.

Felix har en masse eksamener foran sig, og det hele kulminerer, når han får sin klassiske hvide hue på og kan kalde sig student.

Prins Felix
Prins Felix
Foto: Hanne Juul

Christian og Felix får travlt

Der er ingen tvivl om, at prins Christian og prins Felix fra nu af og frem til sommer får travlt med lektier, opgaver og forberedelse til eksamen.

Hvordan 9. klassernes afgangseksamen på Tranegårdskolen og studentereksamen for elever på Gammel Hellerup og alle andre af landets gymnasier præcis kommer til at foregå, er der ikke mange, som ved.

Corona-krisen har skabt tvivl om, hvordan man afvikler de forskellige vigtige eksamener i skolesystemet, så faktisk ved Christian og Felix ikke præcis, hvordan deres store skoleår rent praktisk afsluttes.

Prinserne skal fejres

Uanset hvad så skal det fejres på en eller anden måde, når prins Christian afslutter 9. klasse, og i høj grad også når prins Felix bliver student efter tre gode år i gymnasiet.

Forhåbentlig ser corona-situationen anderledes ud til sommer, og så kan det måske være, at Felix for eksempel kan komme ud og køre i studentervogn efter sin translokation den 25. juni.

Læs mere om: