Søndag, 17. januar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik klar til ny oplevelse

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
For kronprinsfamilien og resten af Danmark er meget ændret, efter corona ramte hele verden.

Danske børnefamilier holder vinterferie i uge 7 eller 8, og det er en uges tid med hygge både inde og ude.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Også for kronprinsfamilien har vinterferien gennem mange år budt på fantastiske oplevelser.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn prins Christian, 15, prinsesse Isabella, 13, samt tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine, 10 år, kan naturligvis se frem til en dejlig ferie meget snart, men ligesom alt andet i corona-krisen, så bliver den kommende vinterferie anderledes.

Mary og Frederik og børnene får anderledes ferie

Mange gange har kronprinsfamilien taget turen i uge 7 fra Danmark til Verbier i Schweiz.

Dette elsker Mary og Frederik og deres børn, og de har nydt flere ferier på ski på de kridhvide pister over den lækre Alpeby Verbier, som tiltrækker mange andre glade skiturister fra hele verden.

Flere af kronprinsfamiliens nære venner har ligesom Mary og Frederik og børnene en særlig tilknytning til Vebier, der altså plejer at danne rammen om den royale vinterferie.

Uforudsigelig situation

I år skal der tænkes nyt i vinterferien, for corona-situationen er uforudsigelig, og derfor bliver mange danske børnefamiliers februar-ferie nydt i hjemlige omgivelser.

Kronprinsfamilien har i Danmark heldigvis mange muligheder for at nyde en rigtig skøn vinterferie, og måske falder der endda lidt sne, så man kan komme udenfor og lege på det glatte underlag.

God tid i Verbier

I begyndelsen af 2020 nød kronprinsfamilien en god tid i Verbier, hvor Mary og Frederiks fire børn fra den 6. januar gik i international vinterskole.

På grund af corona-situationen måtte man dog komme hjem til Danmark før planlagt, og siden har Mary og Frederik og børnene ikke været i Schweiz.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden