12. jun. 2015
Af Juliane Olsen

Dronning Margrethe åbner kunstudstilling med dronning Sonja i Norge

Dronning Margrethe og dronning Sonja
Dronning Margrethe og dronning Sonja åbner deres første fælles kunstudstilling i Norge forud for prins Carl Philips bryllup i Stockholm i morgen.
Foto: Scanpix
Dronning Margrethe og dronning Sonja viser deres egen kunst frem i Norge forud for brylluppet i Stockholm i morgen.

Selv om der er en stor dag i vente i morgen, så forsætter dronning Margrethe sit arbejdsprogram, og hun har fredag eftermiddag haft travlt med at åbne sin egen kunstudstilling i Norge.

Åbningen skete ifølge kongehuset.dk sammen med den norske dronning Sonja på slottet Baroniet Rosendal i Norge under titlen ”Fra Fjell og Kyst”.

Det er første gang, at dronning Sonja og dronning Margrethe sammen udstiller deres kunstværker, men fælles for dem begge er, at de er inspireret af naturen, når de maler.

LÆS MERE: Dronningen til fødselsdags-koncert

Udstillingen er eventyrlig

- Det at dronning Margrethe og dronning Sonja har takket ja til at udstille sammen her til sommer, oplever vi som et eventyr!, siger direktør for Baroniet Rosendal, Anne Grete Honerød ifølge baroniet.no.

Efterfølgende afholdt de to dronninger pressemøde, og så er der ellers pause indtil i morgen, hvor de ledsager hinanden til prins Carl Philips bryllup i Stockholm.

Læs mere om: