Tirsdag, 31. oktober 2017 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe afslører: Sådan var mit første møde med Mary

Fotomontage.
Fotomontage.
Foto: Hanne Juul og Martin Høien / BILLED-BLADET
Dronning Margrethe blev meget glad, da hun stod overfor Mary for allerførste gang på Amalienborg. Det fortæller dronningen om i den nye bog "Under bjælken".

Det første møde mellem dronning Margrethe og kronprins Frederiks kæreste Mary Donaldson blev en meget speciel oplevelse for såvel dronningen som Mary.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik fortalte en formiddag sin kæreste, der var i København, at hans mor ville komme forbi til te i lejligheden på Amalienborg. 

Mary følte, at alt stod på spil. Det fortæller hun i den nye portrætbog "Under bjælken" om kronprins Frederik.

Også dronningen fortæller levende om sit første møde med sin ældste søns kæreste.

Dronning Margrethe blev meget glad

- Så kom jeg over til lejligheden i Christian 8.s Palæ og traf hende første gang og blev meget, meget glad! Jeg tænkte også, at min mor ville have syntes, at hun var helt rigtig, siger dronning Margrethe i "Under bjælken" og kommer ind på, at hun altid har haft fornemmelsen af, at dronning Ingrid, der døde 7. november 2000, vidste meget om romancen mellem kronprins og Mary Donaldson.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mary var ikke et rystende espeløv

For dronning Margrethe var det en dejlig oplevelse at møde Mary Donaldson.

- Hun havde sådan et... rigtigt væsen... en sød og god og fornuftig personlighed, og en holdning. Og så var hun ikke et rystende espeløv over at skulle møde den skrækkelige dronning og mor. Sådan noget sætter man jo pris på, lyder det akkompagneret af et smil fra dronningen i Jens Andersens portrætbog om kronprinsen, som er på gaden 1. november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden