Onsdag, 14. juni 2017 - af af Trine Larsen

Dronning Margrethe cyklede i rickshaw

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
På sommertogtet fik dronningen lidt af den oplevelse, som hendes børnebørn får, når de bliver kørt i skole på en ladcykel.

Majestæten afsluttede sit besøg i Kalundborg med at køre i rickshaw langs havnen. Det skete som sidste punkt og var en festlig afslutning på et par dejlige og begivenhedsrige dage i det vestsjællandske.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En oplevelse

Dronning Margrethe blev kørt af cykelpilot Arne Jensen og så ud til at more sig ... ja, kongeligt. 

Cykling uden alder hedder projektet, som dronningen prøvede, og betyder i al enkelhed, at frivillige kører med ældre fra plejecentrene for at give dem en ekstraordinært dejlig oplevelse.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

 

Flittigt brugt

Alle plejecentre i Kalundborg har cykelrickshaw og disse bruges flittigt af frivillige, der cykler med de ældre, som det også skete på dronninge-turen. Her var 10 rickshaws på hjul efter droning Margrethe, der førte an i cykelløbet. Det var også majestæten og Arne Jensen, som kørte først til den røde løber ved kongeskibet, hvor turen endte. 

Dronningen takkede for turen og gik derefter om bord på Dannebrog for at sejle til Hobro og Mariagerfjord, som hun besøger under sommertogtet de næste par dage.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden