Dronning Margrethe: Dejlig afslutning på travl dag

Dronning Margrete

Dronning Margrete

Foto: Keld Navntoft
Efter en lang og travl arbejdsdag med både ambassadørmodtagelse og åbning af en museumsudstilling deltog dronning Margrethe i en stor fest på Hofteatret i København.

Dronning Margrethe havde en særdeles travl fredag, som blev rundet af med en kæmpe jubilæumsfest. Dronning ankom med stort overskud til fejringen af Hofteatrets 250-års jubilæum. Ved Teatermuseet lige ved siden af Christiansborg Ridebane i København blev den kongelige æresgæst modtaget af direktør Peter Christensen Teilmann og blomsterpigen Katja, 15 år. Majestæten nød den varme modtagelse på en ganske kølig septemberaften i hovedstaden. Der var både overskud til at smile til den lille modtagelseskomite og til BILLED-BLADETs udsendte.

Inden dronning Margrethes ankomst var de øvrige gæster kommet til teatret for at deltage i jubilæumsfesten. Blandt gæsterne var flere personer med en særlig tilknytning til Hofteatret. Umiddelbart inden den royale ankomst gjorde hofmarskal Michael Ehrenreich sin entré.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dronning Margrethe i sving fra morgenstunden

Dronning Margrethe var på den særlige fredag i sving fra tidlig formiddag til sen aften. For dronningen begyndte dagen med de mange officielle pligter med en ambassadørmodtagelse på Amalienborg. Dernæst kørte majestæten om eftermiddagen til Christiansborg Slot, hvor hun deltog i åbningen af Nationalmuseets særudstilling "Bag guvernørens spejle". Først derefter kunne dronningen begynde at gøre sig klar til fredagsfinalen med aftenfest i anledning af Hofteatrets fødselsdag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden